De taxatiespecialist van Friesland

Taxatieteam taxeert al meer dan 10 jaar woningen en commercieel vastgoed. In die 10 jaar zijn we uitgegroeid tot het grootste taxatiekantoor van Friesland. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Hoe dat is gelukt? We houden van doorpakken. Efficiënt én persoonlijk. Als klant van Taxatieteam kunt u 100% rekenen op een snel en hoogwaardig taxatierapport. Altijd door een gecertificeerde taxateur. En niet onbelangrijk: tegen scherpe tarieven.

Welke taxaties kunnen we voor u verzorgen:
Taxaties voor commercieel vastgoed
Taxaties voor woningen
Taxaties agrarisch vastgoed

Afspraak maken


 

Of bel direct: 058 289 69 30

Taxatieteam is 100% onafhankelijk

Wij verkopen zelf geen hypotheken en bemiddelen ook niet in vastgoed. We zijn dus niet betrokken op transactieniveau. Taxatieteam is 100% onafhankelijk. Hierdoor vindt er nooit vermenging plaats met aan- en verkooptransacties. Dit levert altijd een objectief en betrouwbaar taxatierapport op.

Taxatieteam werkt met het 4-ogen principe

Taxeren is onze specialiteit. Dit is en blijft mensenwerk. Om tunnelvisie, beïnvloeding dor derden en onnauwkeurigheden te voorkomen, werkt Taxatieteam volgens het ‘4-ogen principe’. Elke uitgevoerde taxatie wordt door een collega beoordeeld. Zo bouwen we extra zekerheid in en heeft u als opdrachtgever altijd een reële en betrouwbare taxatie.

5 voordelen

  • Altijd een gecertificeerde taxateur
  • Voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers
  • 100% onafhankelijk
  • Offerte binnen 24 uur
  • Waarde bekend binnen 24 uur na opname

Achter de schermen bij Taxatieteam

Bij Taxatieteam houden we van doorpakken. Achter de schermen werken bevlogen en betrokken deskundigen hard aan het beste resultaat voor u. Nuchter en efficiënt. Dat levert u snel een betrouwbaar en objectief taxatierapport op.

Team woningen
Onze onafhankelijke taxatiespecialisten Janny Paulusma RMT en Linda van Es RMT zorgen voor snelle en vakkundige woningtaxaties. Taxatieteam werkt met korte lijnen: we houden van doorpakken. Nuchter, efficiënt maar wel persoonlijk. Dat zorgt ervoor dat u al binnen 24 uur na de opname de waarde van de woning kunt ontvangen. Onze gevalideerde taxatierapporten hebben een vaste prijs van € 450,-.

Binnendienst
Binnen Taxatieteam zijn Carmen Gerlofs en Pieter Ypma uw aanspreekpunt. Samen zorgen ze ervoor dat Taxatieteam loopt als een geoliede machine. Onze binnendienst is overal van op de hoogte, beheert de agenda en zorgt ervoor dat u uw taxatierapport tijdig ontvangt.

Team commercieel vastgoed
Henk Gerlofs RT RMT en Gerda Zijlstra RT RMT zijn onze taxateurs die op pad gaan voor taxaties van commercieel vastgoed in Friesland. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en 100% onafhankelijk. Bij elke taxatie werken we met het 4-ogen principe. Onze kennis houden we continu up to date met gerichte trainingen.