Vastgoed als belegging is zeker de moeite waard. Statistisch onderzoek heeft uitgewezen dat de prijzen van vastgoed zich anders ontwikkelen dan de koersen van aandelen en obligaties op de beurs. Een negatief sentiment op de beurs heeft over het algemeen een positieve invloed op de vastgoedprijzen. Vastgoedbelegging vormt daarmee vaak een alternatief voor de beurs en hoort als buffer in veel beleggingsportefeuilles thuis.

[br][br]

Vastgoedbeleggingen bieden zeker kansen maar er zijn ook de nodige valkuilen en risco’s. Beleggen in vastgoed moet dan ook een weloverwogen keuze zijn. De voor- en nadelen en de risico’s van beleggingen moeten goed in beeld worden gebracht zodat u de juiste keuze kunt maken.

[br][br]

Taxatieteam heeft de specifieke kennis van de markt en kan u begeleiden in het aankopen of het taxeren van het beoogde beleggingspand. Onze taxatierapporten worden ondersteund door diverse rekenmodellen en kengetallen.
Te denken valt aan een inzicht in Bruto aanvangsrendement (BAR) en Netto aanvangsrendement (NAR) of indien gewenst de meer complexe rekenmodellen als IRR (Internal Rate of Return) en DCF (Discounted Cash Flow).

Preferred Supplier voor nagenoeg alle banken, specialisme verhuurde woning taxaties en portefeuille waarderingen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment